UNITAT 3 SECTOR TERCIARI

EL TURISME

L’OMT ha acordat la definició oficial de turisme com “el desplaçament de persones fora del seu entorn habitual, per un període superior a 24 hores i inferior a un any per un motiu que no sigui el d’una activitat remunerada. Tant els turistes com els excursionistes són visitants, però en el primer cas es realitza una pernoctació, mentre que en el segon cas l’estada és inferior a un dia.

MOMENTS: L’EVOLUCIÓ DEL TURISME A CATALUNYA

23 set. 2011

Us deixo una emissió del programa Moments de TVE Catalunya. En aquest programa s’ofereix una mirada a alguns “moments” de la nostra història recent.

En el següent vídeo reviu l’evolució del turisme a Catalunya. Es centra en el “moment” en què els estrangers van descobrir la Costa Brava. Josep M. Colomer Trias, director de l’hotel Trias de Palamós des de 1954 i la seva esposa Anna M. Kanmmüller, ens refresquen com va ser el boom turístic de la dècada dels 60 a través de les seves vivències.

També fa una ullada a l’arribada a Catalunya de l’esport d’aventura i el turisme rural amb Patrick Torrent, sotsdirector de l’Agència Catalana de Turisme, passant per imaginar cóm serà el turisme del futur, el viatges a l’espai.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s